Recensie .1.

"Ik wilde heel graag van mijn huis een echt thuis maken maar het lukte mij niet om dit alleen voor elkaar te krijgen daarom heb ik Marcella ingeschakeld. Marcella wist het met haar ervaring en creativiteit perfect in te delen en aan te kleden, ik vind het nu heerlijk om weer thuis te komen!

Marcella is niet alleen professioneel maar weet jou ook op een enthousiaste manier te helpen. Daarnaast luistert ze altijd naar ieders wensen en weet ze met haar eigen draai alle woonproblemen op te lossen. Ze is niet alleen goed in wat ze doet maar heeft ook passie voor haar vak."

Recensie .2.

"Ik had de wens om mijn woning op een betere manier in te delen met voldoende opbergruimte. Dit zonder het huiselijke gevoel en de warmte te verliezen. Marcella luisterde erg goed naar mijn wensen en kon deze goed vertalen naar een inrichting die perfect paste bij mijn wensen! Ik ben ontzettend tevreden met haar hulp en adviezen"

Recensie .3.

"Mijn vrouw en ik hadden net een oude woonboerderij weten te bemachtigen en wilde deze graag volledig moderniseren, we wisten alleen niet waar we moesten beginnen dus hebben wij de hulp van Marcella ingeschakeld. Zij heeft ons het hele proces bijgestaan en een prachtig ontwerp met zoals zij dat mooi verwoord "respect voor de originele architectuur" ontworpen. Wij zijn blij dat we de hulp van deze talentvolle, vlotte meid hebben aangenomen. Zonder haar was het nooit gelukt om deze vervallen boerderij om te toveren tot ons droomhuis"

Recensie .4.

" Wij zijn erg goed en fijn geholpen door Marcella. Ze heeft goede ideeën, luistert goed wat je wensen zijn.
Geeft goede tips !
Heeft alles tot de centimeter uitgewerkt zodat je een mooi overzicht krijgt van je nieuwe interieur. Zoekt actief mee bij welk winkel je wat kunt kopen .
Is erg secuur en accuraat. Komt haar afspraken na. Al met al we hebben nu een mooi plan en kunnen aan de slag om het uit te werken.
Het was een fijne en professionele samenwerking, dankjewel Marcella!!"