Wat leuk dat je het portfolio van Designed by Mar bekijkt!

Hier vind je een aantal van de mooie interieurontwerpen die ik heb mogen maken samen met mijn klanten.

Heel veel plezier met het bekijken van mijn werk.

 

Mocht je vragen hebben over een van de ontwerpen of ben je enthousiast geworden na het bekijken van mijn portfolio en ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand neem gerust contact met mij op, ik denk graag met je mee!


Woonboerderij

 

Voor deze prachtige kleine woonboerderij is mij gevraagd om een nieuw ontwerp te maken. Mijn opdrachtgever wilde deze boerderij graag moderniseren. Nu vind ik bij het moderniseren van een oudere woning dat je hier van altijd iets terug moet laten komen. hier heb ik er samen met mijn opdrachtgever voor gekozen om de balken terug te laten komen. Ook hebben we ditzelfde hout terug laten komen in verschillende meubelen binnen dit ontwerp. 


Fotostudio Industrieel

 

De opdracht was om deze fotostudio volledige te moderniseren met een industriële look.

De opdrachtgever wilde de ruimte graag opsplitsen in 2 delen, een ontvangstruimte waar de klanten en modellen lekker kunnen relaxen en zelfstandig wat drinken kunnen pakken uit de counter.

Ik heb er samen met de opdrachtgever voor gekozen om de ruimte te splitsen doormiddel een halve muur. Hierdoor bestaat de ruimte toch uit 2 delen maar oogt het groter. 

 


Kantoorpand Modern

 

Dit kantoorpand was volledig leeg toen ik deze ging bekijken, hierdoor was alles mogelijk. Naar verhouding was dit een groot pand voor relatief weinig personeel. Om deze reden heb ik er samen met de opdrachtgever voor gekozen om de vergadertafel centraal in het pand te plaatsen, een plek waar het personeel samen kan komen om zowel te vergaderen als te ontspannen. 

Daarnaast hebben we gekozen voor lichte, zonnige kleuren waardoor de productiviteit van de werknemers wordt bevorderd. Ook was veel groen een pre.


Woonkamer Modern

 

Voor deze opdracht is mij gevraagd om er voor te zorgen dat de woning ruimtelijker oogt. 

De meubels die in deze woning stonden waren over het algemeen donker en heel pompeus. in heb er voor gekozen om luchtige meubelen in de woning te plaatsen en lichte kleuren toe te passen. De klant wilde graag wat kleur terugzien, ik heb samen met hun gekozen voor pastel blauw waardoor de woning toch knus aanvoelt.

 


Woonkamer Hotel Chic - Modern 

Zoals te zien is op de afbeeldingen beschikt deze opdrachtgever over een grote ruimte. De klant had veel moeite met het inrichten van deze ruimte omdat het altijd heel groots en kaal aanvoelde. Ze wilde graag een luxe uitstraling met zowel een landelijk als modern tintje.

Ik heb gekozen voor een grote bank en heb deze centraal geplaatst in de ruimte, hierdoor ontstaat er een 2 deling en een looproute tussen het zitgedeelte en de keuken.

Verder heb ik gekozen voor luxe prints en stoffen om de luxe in deze woning terug te laten komen. 

 


Bedrijfskantine

 

Voor het herinrichten van deze bedrijfskantine heb we veel vrijheid gekregen om er wat moois van te maken, alles mocht namelijk vernieuwd worden. 

Samen met de opdrachtgever hebben we gekozen voor ronde tafels, dit omdat hier vaak in verschillende groepen geluncht wordt, hierdoor kunnen alle werknemers gezellig bij elkaar zitten.