De werkwijze van Designed by Mar


1. Intake

Voorafgaand aan het interieuradvies is een goed gesprek het aller belangrijkst. In dit gesprek bespreek ik samen met u uw woonwensen en wat ik voor u kan betekenen. Omdat ik het belangrijk vind dat mijn klanten een fijn gevoel hebben bij mij en bij mijn werkwijze vindt er voorafgaand aan het advies altijd een intake gesprek plaats. Na dit gesprek stel ik een plan van eisen op, dit wordt de leidraad voor het interieuradvies. Het liefst spreek ik meteen op locatie af zodat ik de desbetreffende ruimte kan bekijken. 

 

 2. 2D tekeningen 

Als alle  klantwensen besproken zijn kan ik beginnen met schetsen. Dit zijn 2D tekeningen waarmee goed de indeling van de ruimte bepaald kan worden. Hiermee wordt meestal al snel duidelijk of al uw woonwensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Meestal maak ik 3 tot 4 verschillende 2D tekeningen waar uit gekozen kan worden of een combinatie van kan worden gemaakt. 

Bij deze 2D tekeningen lever ik ook een moodboard aan waarop de kleuren en materialen die ik adviseer goed zichtbaar zijn.

Uiteraard kom ik de 2D tekeningen en het moodboard bij u presenteren.  

 

3. Voorlopig ontwerp

Zodra we samen de beste indeling hebben gekozen ga ik deze realiseren in een 3D beeld, dit is het voorlopige ontwerp. In dit ontwerp worden alle meubelen, materialen en kleuren in 3D ingetekend zodat u een goed beeld krijgt hoe de desbetreffende ruimte er uit komt te zien. Ook dit ontwerp kom ik bij u presenteren en met u bespreken. tijdens deze afspraak is er de ruimte om eventuele aanpassingen door te geven. 

 

4. Definitief ontwerp

In dit ontwerp worden de laatste aanpassingen toegepast en aan u gepresenteerd. Hierin zijn alle keuzes die door het proces heen zijn gemaakt toegepast: de juiste meubelen zijn ingetekend, de verschillende materialen zijn zichtbaar, de gekozen kleuren en verlichting zijn in 3D ingetekend en eventuele andere aanpassingen zijn ook in 3D te zien. 

Naast de 3D tekening is het ook mogelijk om een meubel advies voor u op te stellen. Hierin doe ik alvast het voorwerk in de zoektocht naar de juiste meubelen en zet de producten die ik u adviseer alvast op papier. 

Ook  ga ik graag met u mee als shopadviseur om de juiste producten en kleuren samen met u uit te kiezen in de winkel mocht hier behoefte aan zijn. 

 

5. Begeleiding

Voordat de aannemer of interieurbouwer het project gaat realiseren is het belangrijk om het ontwerp samen goed door te nemen zodat we niet voor verassingen komen te staan en we de onvoorziene kostenpost zo laag mogelijk houden.

 

6. Oplevering

De oplevering is voor iedereen een spannend moment, daarom bespreken we samen na de oplevering of alles naar wens is verlopen en of alles ook naar wens is gerealiseerd. Als de ruimte is opgeleverd kunt u er ook nog voor kiezen om alles door mij af te laten stylen. 

 

Heeft u verder nog vragen over de service of bent u benieuwd naar een prijsindicatie neem dan contact met mij op.

Dit kan via het contactformulier, e-mail of telefonisch.