Interieuradvies Breda

 

Wilt u interieuradvies krijgen in Breda? Designed by Mar denkt graag met u mee. Waarom is uw interieur een reflectie van uw persoonlijke stijl? Omdat u zich welkom wilt voelen in uw eigen huis. Ik zorg ervoor dat uw persoonlijke stijl nóg beter tot uiting komt in uw huiskamer. Met behulp van mijn creativiteit en enthousiasme creëren we uw droominterieur. Ik ben benieuwd naar uw woonvraag: neem contact op als uw woning toe is aan een restyling.

 

Interieuradvies in Breda: waarom?

Mocht u interieuradvies in Breda willen krijgen, help ik u graag. Als u uw interieur eens écht goed wilt aanpakken, is het wellicht tijd om een professionele interieuradviseur in te schakelen. Het kan ook zijn dat u zelf al uw droominterieur aan het realiseren bent. In dat geval kan het een uitkomst bieden om uw huiskamer eens door andere ogen te laten bekijken. Ik lever interieuradvies op maat. Hierover ga ik graag met u in gesprek.


Interieuradvies Breda

Interieuradvies in Breda: de werkwijze van Designed by Mar

 

Mijn doel is om u te helpen om uw droominterieur te realiseren. Om dit te kunnen bereiken, staat transparant en professioneel klantcontact bij mij voorop. Zo plannen we bijvoorbeeld een intakegesprek in voordat ik aan de slag ga. Tijdens dit gesprek vertel ik u over mijn Service en breng ik uw wensen in kaart. Het liefste ontmoet ik u op locatie, zodat ik de ruimte meteen kan bekijken. Als blijkt dat er een klik is, begin ik aan het ontwerp.

Als u interieuradvies in Breda wilt krijgen, ben ik er voor u. Ik begin met het uitwerken van uw wensen in 2D-ontwerpen. Zo kan ik kijken of uw woonwensen haalbaar en uitvoerbaar zijn. Vervolgens maak ik een moodboard om inspiratie op te doen op het gebied van kleur- en materiaalgebruik. Bij de presentatie van het moodboard, is er ruimte om te sparren. Hierna maak ik een voorlopig 3D-ontwerp. Hierin worden alle details ingetekend zodat u een helder beeld krijgt van hoe uw woning eruit kan komen te zien. Na uw akkoord zorg ik voor een definitief ontwerp.

 


Van interieuradvies in Breda naar begeleiding en oplevering

 

Voordat de aannemer of interieurbouwer het project gaat realiseren, nemen we nog samen het ontwerp door. Zo voorkomen we dat u voor verrassingen of onvoorziene kosten komt te staan. Ik geef interieuradvies in onder andere Breda, maar ik kan mij tevens opstellen als shopadviseur. U kunt ervoor kiezen om mij na de oplevering in te zetten als styliste van uw woonruimte. Als styliste weet ik welke stoffen en kleurencombinaties goed kunnen werken in uw woonruimte. Heeft u behoefte aan professioneel interieuradvies, heeft u vragen of wilt u een prijsindicatie? Maak vooral gebruik van mijn creativiteit en neem contact op met Designed by Mar.

Vraag stellen!