Interieurstylist Breda

 

Wilt u na een verbouwing het interieur van uw woning eens goed aanpakken of bent u simpelweg toe aan iets nieuws? Laat u dan ondersteunen door Designed by Mar. Ik ben een professionele interieurstylist in Breda en omgeving. Met behulp van mijn creativiteit, enthousiasme en professionele aanpak creëer ik samen met u uw droominterieur. Laten we samen uw wensen doornemen, dan laat ik u snel zien wat er mogelijk is. Vertrouw op mijn expertise en neem contact op.


Interieurstylist Breda

Interieuradviseur en interieurstylist in Breda en omgeving

 

Als interieurstylist in Breda en omgeving ben ik te bereiken voor een complete styling van uw woning. Ik lever zowel interieuradvies als advies over styling. Waarschijnlijk heeft u een duidelijk beeld van wat u wel en niet mooi vindt. Ik help u om dit te vertalen naar een haalbaar plan. Dit doe ik met behulp van mijn brede kennis van materiaal- en kleurgebruik en door naar het totaalplaatje te kijken. Hierbij is oog voor detail geboden, én bewustzijn van de laatste trends op het gebied van styling. Ik lever maatwerk en heb een transparante werkwijze. In andere woorden, ik werk sámen met u, niet vóór u.

 


Advies op maat van een interieurstylist in Breda

 

Mocht u persoonlijk advies willen krijgen van een interieurstylist in de buurt van Breda, bent u bij mij aan het juiste adres. Het traject begint met een kennismakingsgesprek. Het liefst ontmoet ik u op locatie, zodat ik uw woning meteen kan bekijken. Tijdens het kennismakingsgesprek breng ik uw wensen in kaart, vertel ik u wat u van mij kunt verwachten en kijken we of er een klik is. Vervolgens ga ik voor u aan de slag met een moodboard. Dit is een sfeerimpressie van uw interieur aan de hand van uw wensen en budget. Ik laat u graag zien hoe uw woonruimte eruit kan komen te zien. Of het nu om een complete herinrichting gaat of om enkel wat afstyling, uw interieur wordt hoe dan ook naar een hoger niveau getild.

Vraag stellen! 


Contact met een interieurstylist in Breda

 

Wilt u een professionele interieurstylist in Breda inschakelen? Neem dan vooral contact op met Designed by Mar. Als ervaren stylist weet ik precies hoe ik - met behulp van de juiste meubels, kleuren en materialen - alles uit uw woning moet halen. Ik ben benieuwd naar uw wensen. Mocht u vragen hebben over mijn werkwijze of behoefte hebben aan een prijsindicatie, laat het mij dan gerust weten.