Interieuradvies Den Bosch


Kunt u professioneel interieuradvies in Den Bosch gebruiken? Designed by Mar helpt u om uw woning naar een hoger niveau te tillen. In een interieur dat uw persoonlijke stijl reflecteert, voelt u zich pas écht thuis. Daarom help ik u om op basis van uw wensen uw droominterieur te realiseren. Ik zet mijn creativiteit graag in zodat uw woonwensen worden vertaald naar een concreet interieurontwerp.


Interieuradvies Breda

Waarom kiezen voor interieuradvies in Den Bosch

 

Over het algemeen hebben mensen wel een helder beeld van hoe hun droominterieur eruit zou kunnen zien. Het is echter een stuk lastiger om woonwensen om te zetten naar een haalbaar plan en dit vervolgens in de praktijk te brengen. In dat geval biedt het een uitkomst om met mij in gesprek te gaan over de inrichting van uw woning. Ik geef professioneel interieuradvies in Den Bosch en omgeving. U krijgt onder meer advies over kleur- en materiaalgebruik, als interieuradviseur en stylist weet ik wat wel en niet werkt. Ik heb oog voor detail, zelfs met lichtinval wordt rekening gehouden.

 


Interieuradvies in Den Bosch: Mijn unieke werkwijze

 

Als u interieuradvies nodig heeft in Den Bosch of omgeving, ga ik graag voor u aan de slag. Mijn werkwijze kenmerkt zich door transparantie en nauw klantcontact. Zo plan ik bijvoorbeeld eerst een kennismakingsgesprek met u in. Tijdens dit gesprek vertel ik u hoe ik te werk ga en wat u van mij kunt verwachten. Daarnaast gaan we uitgebreid in op uw woonwensen en kijken we of er een klik is.

Het liefst vindt het kennismakingsgesprek plaats op locatie, zodat ik direct kan onderzoeken wat de mogelijkheden zijn. Na het gesprek begin ik met ontwerpen. Ik maak een moodboard om inspiratie op te doen, lever sfeerimpressie en werk 2D-ontwerpen uit. Op deze manier kunnen we kijken in hoeverre het plan overeenkomt met uw wensen en of dit uitvoerbaar is. Vervolgens ga ik aan de slag met een voorlopig 3D-ontwerp. Als dit aan uw wensen voldoet, verzorg ik een 3D-ontwerp waarin alle details zichtbaar zijn.

Vraag stellen! 


Interieuradvies in Den Bosch van Designed by Mar

 

Wilt u interieuradvies in Den Bosch krijgen? Neem dan contact op met Designed by Mar. Zowel voor interieuradvies als shopadvies kunt u bij mij terecht. Zo kan ik het ontwerp tot in de kleinste details uitwerken. Laten we samen uw droominterieur realiseren. Maak gebruik van mijn creativiteit, ik ben benieuwd naar uw woonwensen. Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden of een vraag heeft over mijn werkwijze, sta ik u vriendelijk te woord.